orari operues

Spa

         Recepcioni

Hëne - Shtune 8 hrs deri 22 hrs
Diele dhe në festa: 8 hrs deri 20.30 hrs

         Spa reception 

Cdo ditë nga 9 hrs deri 20 hrs

Ndihmesat

         Fitnesi, pishina & sauna

Hëne - Shtune 8 hrs deri 22 hrs
Diele dhe në festa: 7 hrs deri 20.30 hrs

Spa Bistro

         Spa Bistro

Cdo ditë: 9 hrs deri 20 hrs

Spa

         Recepcioni

Hëne - Shtune 8 hrs deri 22 hrs

Ndihmesat

          Fitnesi, pishina & sauna

Hëne - Shtune 8 hrs deri 22 hrs

Spa Bistro

         Spa Bistro

Cdo ditë: 9 hrs deri 20 hrs