Meetings
& Events

Martesa e ëndërrave tuaja

Planifikoni për t'u martuar? Urimet tona më të ngrohta! Ne jemi në shërbim për t'ju garantuar një darsëm që keni ëndërruar. Hotel International Prishtina & Spa ka nderin që të vendosë fazën festive për të siguruar që dita më e mirë e jetës suaj të jetë një ngjarje e paharrueshme. Dhe gjëja më e rëndësishme është që çdo gjë të sillet rreth jush. Ju dhe mysafirët tuaj do të jeni të lirë të shijoni martesën tuaj të ëndrrës në mënyrë të plotë, pa pasur nevojë të shqetësoni veten për detajet organizative. Me këtë në mendje, ne së bashku me ju, do t'ju japim disa ide fillestare. Planifikuesit tonë të eventeve me përvojë do të presin me padurim të dëgjojnë nga ju dhe do ju ofrojnë këshillat e tyre.

PER REZERVIMIN, JU LUTEM KONTAKTONI STAFIN TONE NE EMAIL OSE TELEFON.

+383 38 600 222

sales@hotelinternationalprishtina.com
Rezervimi
PER REZERVIMIN, JU LUTEM KONTAKTONI STAFIN TONE NE EMAIL OSE TELEFON .

+383 38 600 222

sales@hotelinternationalprishtina.com