La Brasserie

Restoranti ynë La brasserie, ju ofron gatime të kuzhinës Italiane si dhe asaj tradicionale shqiptare. Mënyja jonë përfshin Këtu ne shërbejmë antipasti, Piatti Primi, Spaghetti, Risottos, Picatta apo një si dhe saltimbocca klasike. Ju mund të shijoni me partnerët tuaj një drekë biznesi të pasur, të shijshme dhe me çmim shumë të volitshëm. Për fëmijë ju ofrojmë: Chicken Nuggets, Sphaghetti bolognese dhe Virshlle me patate fritte. Po ashtu mund të shijoni verëra lokale nga Bodrumi i Vjetër ose Stone Castle. Restoranti La Brasserie ju ofron një atmosferë relaksi në njërën anë nga veranda dhe në anën tjetër me një pamje mahnitëse të bukur mbi Prishtinën.

PER REZERVIMIN E TAVOLINES, JU LUTEM KONTAKTONI STAFIN TONE NE EMAIL OSE TELEFON

+383 38 600 222

reservation@hotelinternationalprishtina.com
Rezervimi
PER REZERVIMIN E TAVOLINES, JU LUTEM KONTAKTONI STAFIN TONE NE EMAIL OSE TELEFON

+383 38 600 222

reservation@hotelinternationalprishtina.com