Piano Bar

Pas një dite me takime të shumta dhe energji te konsumuar, ju ofrojmë një mbrëmje relaksuese në Piano Bar, ku ju sherbejmë nga ora 20:00 deri ne 04 :00 të mëngjesit. Me kokteje si Mojito, Gin Fizz apo Cosmopolitan ua bëjmë mbrëmjen sa më te begatshme. Pianisti ynë ju shoqëron kohë pas kohë për t’ju relaksuar dhe për tju mbushur me sa më shumë energji për ditën e ardhshme. Pamja mbi pishinën e SPA-së, e shoqeruar me tingujt e pianios është nje oaz relaksi i pazevendesushem.

PER REZERVIMIN E TAVOLINES, JU LUTEM KONTAKTONI STAFIN TONE NE EMAIL OSE TELEFON

+383 38 600 222

reservation@hotelinternationalprishtina.com
Rezervimi
PER REZERVIMIN E TAVOLINES, JU LUTEM KONTAKTONI STAFIN TONE NE EMAIL OSE TELEFON

+383 38 600 222

reservation@hotelinternationalprishtina.com