Dhomat
& Suitat

Twin Room me pamje nga qyteti

Kjo dhomë elegante me sipërfaqe 34 m2 ka dritë natyrale dhe ambient relaksues. Ka dy shtretër shumë komod me jastëk dhe jorgan me pupla, një karrige me tavolinë pune, televizor shumë-kanalesh, minibar, kasafortë dhe një banjo me hapësirë të bollshme. Ballkoni i dhomës ofron një pamje të jashtëzakonshme të qytetit, që të lë pa frymë.

Detajet e dhomës
Pamja
Prishtina
Madhësia
34m2
Shtrati
Twin
Kapaciteti
2 të rritur
Pamja
Prishtina
Madhësia
34m2
Shtrati
Twin
Kapaciteti
2 të rritur
Plan
hip_rooms_suites_rooms_superior

Double Room me pamje nga qyteti

Kjo dhomë 34 metra katror është e ndritshme dhe e ajrosur me pëlhura të bukura. Përfshinë një shtrat të rehatëshem King Size, nje karrige me tavolinë me televizor shumë-kanalesh, minibar, safe dhe një banjo të madhe të stilit modern. Në sajë të materialeve me cilësi të lartë dhe ngjyra të holla të bëjnë të ndiheni menjëherë mirëpritur.

Detajet e dhomës
Pamja
Prishtina
Madhësia
34m2
Shtrati
King
Kapaciteti
2 të rritur
Pamja
Prishtina
Madhësia
34m2
Shtrati
King
Kapaciteti
2 të rritur
Plan
hip_rooms_suites_rooms_deluxe