Meetings
& Events

Takimet & konferencat

Një takim, seminar, Hotel International Prishtina ju ofron gjithçka që ju nevojitet për të. Ne kemi 3 salla me funksion për të akomoduar nga 40 deri në 300 njerëz. Ne kemi të gjithë infrastrukturën teknike për të përmbushur nevojat tuaja specifike. Ju dëshironi për të plotësuar një takim me një drekë të biznesit ose një riche aperitiv, ne ju ofrojmë restorantet tona në dispozicion. Në atmosferën e një hoteli të madh, çdo ngjarje që e organizoni tek ne do të jetë e suksesshme. Sales managjeri ynë me përvojë, me kënaqësi pret kontaktin tuaj dhe kujdesin në bashkëpunim të ngushtë me ju.

PER REZERVIMIN, JU LUTEM KONTAKTONI STAFIN TONE NE EMAIL OSE TELEFON .

+383 38 600 222

sales@hotelinternationalprishtina.com
Rezervimi
PER REZERVIMIN, JU LUTEM KONTAKTONI STAFIN TONE NE EMAIL OSE TELEFON

+383 38 600 222

sales@hotelinternationalprishtina.com
Sallat ( Hapësira & Kapaciteti )
Madhësia m2 Teatër Klasë U-forma Konferencë Banket
Konica 170 170 120 55 55 150
Fishta 105 110 70 40 40 90
Noli 40 40 30 20 20 30