La ROTISSERIE

Restoranti ynë La Rotisserie ofron një pamje të mrekullueshme mbi Prishtinën, ku ju mund të gjeni një kuzhinë franceze te rafinuar me prodhime deti. Sigurisht, gjithashtu mund të gjeni një menu degustacioni, ku do të ndiheni te relaksuar me partnerët tuaj. La Rotisserie ofron një menu të verërave vendore, italiane dhe franceze. Gjithashtu ketu mund ta shijoni Champagne-n e cilësisë së lartë. Pamja e restorantit ofron një mjedis te artit franqez.

PER REZERVIMIN E TAVOLINES, JU LUTEM KONTAKTONI STAFIN TONE NE EMAIL OSE TELEFON

+383 38 600 222

reservation@hotelinternationalprishtina.com
Rezervimi
PER REZERVIMIN E TAVOLINES, JU LUTEM KONTAKTONI STAFIN TONE NE EMAIL OSE TELEFON

+383 38 600 222

reservation@hotelinternationalprishtina.com